L'OR Promesso - Fel 95 (Klockan har återställts)

• Lena

Din Promesso ger felkod 95. Det betyder att klockan på din Promesso har återställts. Återställ datum och tid så försvinner felkoden.

Lös felet i 4 steg.

Steg 1 Sätt i USB-nyckeln

Det finns en USB-port på höger sida av din kaffemaskin. Sätt i USB-nyckeln på din Promesso här.

Steg 2 Välj datum/tid

Bläddra igenom listan och välj undermenyn 'DATUM/TID'.

Steg 3 Justera datum och tid

I denna meny kan du justera datum och tid med piltangenterna. I samma meny kan du också ändra tidsvisningen (PÅ = 16:31, AV = 16:31) och valfritt välja en region för sommartid.

Steg 4 Ta bort USB-nyckeln

Om du tar bort USB-nyckeln sparar din Promesso ändringarna.