Cafitesse Excellence Touch - Sköljning & rengöring

• Lena

Full sköljning & rengöring av din Excellence Touch

För att hålla din kaffemaskin i optimalt skick är det viktigt att du rengör din Excellence Touch regelbundet. Följ rengöringsinstruktionerna minst en gång i veckan. Ett meddelande visas automatiskt på displayen när det är dags för rengöring.

Rengör din kaffemaskin med 10 enkelt steg.

Steg 1 Starta rengöringsprocessen

Starta rengöringsprocessen genom att trycka på OK.

MicrosoftTeams-image (30).png

Steg 2 Öppna kylskåpsdörren

Detta gör du genom att dra det silvriga "handtaget" mot dig, då öppnas hela fronten på maskinen.

Steg 3 Frigör och ta bort ingredienserna

Lyft upp och ta bort paketen.

Steg 4 Rengör kylboxen.

Rengör kylboxens insida med en fuktig trasa

Steg 5 Placera ingrediensen

Sätt i förpackningen och tryck ner den.

Steg 6 Dra det röda handtaget mot dig

Dra det röda handtaget emot dig tills det att uppsamlingskärlet faller ner.

Steg 7 Ta ur mixerskålarna

Detta gör du genom att vrida dem moturs och sedan föra dem mot dig.

Steg 8 Lägg i rengöring-tablett

Du lägger en rengöringstablett i varje mixerskål. Du lägger dem i det stora hålet. (Se bild ovan)

Steg 9 Sätt tillbaka mixerskålarna

Detta gör du genom att sätta dem på plats för att sedan låsa dem genom att föra dem medsols tills det tar stopp.

Steg 10 Tryck upp uppsamlingskärlet

För det hängande uppsamlingskärlet uppåt tills det klickar till

Steg 11 Stäng kylskpåsdörren

Steg 12 Placera ett uppsamlingskärl undertill (minst 4L) (Se bild ovan)

Steg 13 Bekräfta sköljning

Detta gör du genom att välja OK på skärmen.

Snyggt jobbat! Nu kan du njuta av er härlig kaffedryck.